iTOLC Nyelvoktatási támogatás

Közép- és általános iskolák részére

Beadásig hátralévő idő:
Nap
Óra

Ha szeretne diákjainak lehetőséget biztosítani arra, hogy kipróbálják az online nyelvvizsgát és valós vizsgaszituációkban mérjék fel tudásukat, jelentkezzen pályázatunkra.

Várjuk jelentkezését, ha szeretne iskolájának nyelvoktatási támogatásokat szerezni, nyelvtanárainak továbbképzési lehetőséget biztosítani, vagy csak részt kíván venni egy nyelvi projektben.

Az iTOLC Nyelvvizsgaközpont programjába olyan oktatási intézmények jelentkezését várja, ahol angol és/vagy német nyelv oktatása folyik és hangsúlyt fektetnek a diákok idegen nyelvi fejlesztésére. Fontos, hogy az intézménynek reális idegennyelv-ismereti elvárásai legyenek a diákokkal szemben, fontosnak tartsa az oktatás digitális fejlesztését, és szívesen működjön együtt egy fejlesztési projektben Magyarország első komplex digitális nyelvvizsgát kínáló nyelvvizsgaközpontjával.

A pályázat keretében az iTOLC Nyelvvizsgaközpont a következő támogatásokat nyújtja 15 pályázatot elnyert iskolának:

Vizsgafelkészítők, tesztsorok​

A nyertes iskolák diákjainak 100 db vizsgafelkészítő könyvet adunk az általuk választott nyelvből (angol/német) és szinten (A2, B1, B2, C1).

Prémium próbavizsgák

A sikeresen pályázó intézményt 3 évig évente 50 db Prémium próbavizsgával támogatjuk, melyet szintén választott nyelvből és szinten (B1, B2, C1) vehetnek igénybe a diákok. Ennek keretében megcsinálhatnak egy iTOLC online nyelvvizsgát, majd megkapják a teljes próbavizsga eredményét és egyénre szóló tanári visszajelzésüket.

Akadémiai Kiadó online szótár

A program keretében az intézménynek 3 hónapos ingyenes hozzáférést biztosítunk az Akadémiai Kiadó online szótáraihoz.

iTOLC for Schools

Az iTOLC Nyelvvizsgaközpont az iskolákat az iTOLC for Schools programjába is bevonja. Az iTOLC for Schools egy oktatási célra átdolgozott vizsgáztatói szoftver, ami segédeszközt jelent a tanároknak a digitális oktatásban, számonkérésben. A szoftver használatához képzést is biztosít az iTOLC.

Továbbképzés

A nyertes intézmény maximum 3 nyelvtanárának ingyenes továbbképzési lehetőséget biztosítunk fejenként 20.000 Ft értékben, melynek sikeres elvégzése esetén a kurzus teljesítéséről szóló bizonyítványt kapnak.

Jelentkezési lap

Naprakész felkészülési és vizsgatippek, prezentációk.

@itolcpower

Naponta megújuló szókincs és kiejtés fejlesztő tartalmak

Videós segédletek a felkészüléshez.

Online kurzusok a felkészüléshez.